Khamis, 3 Mac 2011

Aku mAsiH daRa

             Orang cakap dara tu adalah mahkota bagi seorang perempuam. Tapi sejauh mane pentingnye dara tu pada pandangan seorang perempuan, aku pun tak tau. Sebab aku dengar orang cakap sekarang ni ramai je pempuan yang da takde dare. So, korang(espesialli wanita) jangan la marah aku ye sebab bukan aku yang cakap tapi orang yang cakap.

          Bagi aku pulak dara tu bukan je sekadar keperluan sebelum kawin tapi patut di jage dengan baik. Macam mane care nak jage jangan tanya aku. Aku tak tau. Aku takde dara. Aku teruna...hahahaha

          Dengan kate lain dara tu sangat-sangatlah penting..

          Sekarang kite tengok kenapa perempuan yang tak berdara semakin banyak dari lelaki tapi perempuan yang masih berdara semakin kurang dari lelaki..


Aku gunakan filem 'aku masih dara' ni sebagai medium untuk aku mencari point2 penting bagi menjelaskan kehilangan dara perempuan-perempuan sekarang..


           Cantikkan awek kat atas tu? kalo da die bagi free sape yang nak tolakkan? tapi ape die buat sebelum die kehilangan dara die? bese la..pengaruh rakan sebaya..bile da jadi macam ni baru la kalut-kalut nak cari pak sanggup...ishk3

           nak kate dorang kene rogol..aku rase sekarang kes rogol da berkurangan..kes ragut banyak le...
kes kantoi main lagi la banyak...
so nak salahkan lelaki jugak??
xpe2..jangan gaduh2..nak bagi adil..due2 salah k
Tapi..

kite tengok dulu ape yang  berlaku sebelum terjadinya kehilangan dara...




nah amek..ni la yang dorang buat sebelum kehilangan dara tu....

pengaruh rakan sebaya + pergaulan bebas + minum air kencing setan + pil
+ dan sebagainya

          
tengok yang ni pulak

die cakap pe? "hani ni die tak minum..die cume minum beer je..so kurang haram...hahahaha"

Yang menjadi tanda tanya sekarang ni, kat sekolah pondok mane yang ade ajar istilah kurang haram?
BODOH!
mak bapak anto gi skolah die gi disco

tengok yang ni pulak

 cube tengok ape yang die nasihatkan kat kawan die
"ko ni rileks la..ko tu hilang dara je bukan hilang nyawa"
sambungnya lagi
" ko ingat budak2 perempuan kat kl ni semua ade dara lagi ke? ko tengok die ni, die ni ade dara lagi ke? "

mak aiiii..senang betul die cakap..die ingat dara tu boleh beli kat 7E agaknye..
kalo ade nak jugak aku belikan tok bini aku nanti


Bagi aku mak ayah tak boleh nak di salahkan sangat
sebab takdenye mak ayah nak tengok anak die berjaye sebagai seorang pelacur VIP atau GRO kelas atasan 
kecuali kalo mak ayah die pun macam manusia bertopengkan setan

Kite cume boleh warisi darah keturunan mak ayah kite 
tapi iman tak boleh!
so tak mustahillah kalo anak imam pun boleh menyumbang kepada kes ni
toksah kate anak imam
ustaz, ustazah pon takleh nak caye sangat sekarang ni
bukan nak kate dorang jahat
tapi memang ade yang berlaku
kes ustazah main dalam asrama
kes tu semua orang da tau kan?

sebagai penutup aku nak bagi korang tengok ni

so sekerang da terjawabkan masalah buang bayi
tapi kenape susah nak selesai?
 sebab pe?
sebab perempuan tidak berdara lebih ramai dari lelaki 

jalan penyelesaiannye?
 perempuan-perempuan yang kat luar tu jage lah dara masing2 baik-baik ye
bagi yang da terlanjur pulak tobat2lah
jangan asek nak salahkan lelaki je tau..
nak salahkan lelaki pon susah jugak
sebab pe?
sebab sekarang ni kes rogol da kurang
  sekarang da boleh dapat free..
sekian...

35 ulasan:

Ai Ni.. berkata...

best ke citer ni lan?hmmm..smg kita same2 mnjga diri..:)

Faiz Tapit berkata...

sumpah semat!!
haha

wath berkata...

takott! >.<

Amira Naddia berkata...

weh..takotnye..aku tanak jadik camtu weh. arap2 iman aku kuat. aku budak baek..hehe

Diary of Mine berkata...

mintak2 di jauhkan lah dr jadi cmni.. huhu.. nauzubillah.... >.<

KinosKoko berkata...

kesian kat bebi yg x bersalah

nik lan nik mat berkata...

same2la kite memperbaiki diri masing2 k

syahirah berkata...

bagus entri ni. :) gudjob!

ika zulaikha berkata...

entry yg best...point of view,datangnye akal terletak pada iman...iman kuat,xkn jadi kes cmni,iman xkuat menyebabkan byk kes ank luar nikah...

nik lan nik mat berkata...

betol2!
saya sokong...saya sokong!
sape yang sokong lagi sila angkat tangan..

adwafarahin berkata...

tengs untuk entry nie...

insyaAllah akn pelihara dri drpd berlaku sume2 kat ats nie :)

cykeadaa berkata...

nice entri..keep it up!! (:

shereena berkata...

gud entri!!

MaErA kZz berkata...

terbaik! :P

Jannah Miho berkata...

gadis2 sekarang kena pandai jage diri masing2..jangan sebab cinta nak serah diri sendiri free je kat boyfren..kitae bako jee...kite bakooo..hahahak

nik lan nik mat berkata...

ape yg nak dibakornye cik jannah oi...hihihi

Nulia berkata...

Astagfirullah ..takut betul tgk tue...tpi , dara xde juga adlh dsbbkan seseorg wanita itu telalu aktif bersukan .... ^_^

nik lan nik mat berkata...

tu kalo yg aktif sukan...kalo aktif kapel tu yg mslh tu

Rose Johari berkata...

Sakit hati masa tgk cite "aku masih dara". tapi sebenarnya d ctu banyak pengajaran. walau bagaimana pon, sy suka entry awk nie!!! ;)

Hansyirah Takezur berkata...

sakit hati tgk cte tuh.. adeh..
sesedap mulut je dia cakap camtuh..
wat jatuh maruah kaum hawa je..

Dilla Nur berkata...

hmm...nice entry... :)

maSsAmAnisSiTizzAti berkata...

sape2 yg blakon dalam aku bukan dara tuh xbole buat bini..dah le cenggitu..pakai seksi seksa matang memandang..
pape pn best~ layannn

faizura rahman berkata...

"ko ingat budak2 perempuan kat kl ni semua ade dara lagi ke?"

pergh ayat kamu~!!

Kaoshi berkata...

"ko ingat budak2 perempuan kat kl ni semua ade dara lagi ke?"

nasib baik, family bukn org KL.

MiSs YuU berkata...

terbaek laa!

Silent berkata...

rilekslah bro. dara je pun.....
bodoh dan bangang sungguh bunyi tersebut.diselitkan unsur shaiton sikit.

tak payah tanya dara lah wei.tanya je berapa ramai orang islam yang solat....di malaysia.hahaha

nik lan nik mat berkata...

awk pon jgn lupe solat...huhuhuhu

YaNa berkata...

mintak2 dijauhkan....thumbs up...bagus entry nie...

D Awana Design (Aku-Ida) berkata...

pwebanyakkan entry mcm ni lagi... supaya leh insafkan manusia yg tak sedar diri

Anyyss Shuhaimi berkata...

nauzubillah min dzalikk

cik zaza berkata...

dan ada yg dengan rasa tak bersalah mengaku takde dara..

asema . berkata...

Astaghfirullah halazim .

Tanpa Nama berkata...

Increasingly people today are adopting this method which
they're locating pretty very simple to practice.

My page - flex belt coupon code

Tanpa Nama berkata...

Τhis piеce of ωritіng presentѕ clear idea іn support of the new users οf blogging, thаt in
fact how tο do running a blog.

Stop by my web ѕіte Silk'n Sensepil Reviews

Tanpa Nama berkata...

Wrіte morе, thats all І have to
sаy. Lіtеrally, it seеms as though
you гeliеd on thе ѵіdeo to make your point.

Υou dеfinitely know whаt yourе tаlking аbοut, why thгoω away уour
intelligenсе on just posting vidеos to уouг weblog ωhen yοu could be giνing uѕ somеthing еnlіghtening
to read?

Fеel fгee tο vіsit my blοg :
: author's external home Page...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...