Rabu, 22 Jun 2011

ManiSnyA bErCInta

Tengah dengar lagu istimewa-indigo ni.. suwitkan aku?.. sebenarnya banyak lagi lagu jiwang aku kat dalam laptop ni.. ape? Nak sedut?.. ingat dapat..maaf!.. bluwerkk!!

Bila dengar lagu ni.. teringat pulak kat iklan sunsilk.. alaaa.. yang bercinta dalam library tu la.. suwitttkan?? Agak-agaknya macam mana la nanti cinta pandang pertama aku dengan fatin liyana ye.. FL dan FA.. suwittnyerrrr..
Ape?? Korang  taktau FA tu apa? Tu nama aku la.. nak tau? Ek eleh sibuk je nak tau…harharharhar

Tetiba teringat pulak kat mak ayah aku.. macam mana la time dorang kapel-kapel dulu kan.. mesti mak aku blushing-blushing ni.. alaaa..suwitttnyeeee.. tapi aku takut nak tanya.. yela, yang kene lepuknya aku bukan korang.. bese la, mesti dorang malu punya nak cita
Takpe la.. tinggalkan kisah suwit kapel mak ayah aku dulu.. kita cite pasal kita-kita pulak k..

Budak-budak zaman sekarang ni bercinta tak macam orang dulu-dulu.. yela, orang dulu-dulu mana la nak dating-dating sangat.. nak jumpa pun blushing-blushing ni kan pulak nak dating dan berasmaradana.. macam mak aku la.. tapi budak sekarang, baru seminit mintak kapel da tanya esok nak date kat mana.. apekebende la dorang ni
Balak : awak2..jom kapel
Awek : jom! Sy pon gersang jgk tgk awak ni
Balak : esok nak dating kat mana?
Awek : kebun sawit kat belakang rumah sy takde orang..orait x?

Tapi aku takkan buat macam tu.. dengan penuh perasaan angkuh aku nak ngaku sket,aku bukan orang macam tu k.. sapa yang kapel dengan aku nanti mesti bertuah punya lah.. korang tunggu apa lagi.. mintak la kapel cepat! Kah3.. eh, kejap2..yang laki tu nak mintak kapel jugak pehal? Nak kene potong anu? Gampang.. lu gi la cari pempuan bro.. lu tu kan jantan..
 Ah! takde mood la nak tulis lagi.. ni semua salah lu la bro..

Layan lagu percayalah-siti nurhaliza lagi best


34 ulasan:

Faiz Tapit berkata...

i lap u bebeh

Siti Aziz berkata...

hahahahaha....ct suka lagu istimewa tue...

themissingikmal berkata...

boleh caye ke ko?

Cik cOmey berkata...

assalamualaikum.. hehe.. lawak nyeee... ade2 je Lan nie eh.. ape2 pOn cik ayu suke la lagu indigO 2.. ^_^ kan best if cm 2 an.. tp hati x bole di pksa.. susah nk cinta pndang ptama ni.. (cakap ni cm frust je .. hehe) ape2 pon semoga Lan dpt wanita yg Lan idam2kan tu.. gud luck n bykkan brdOa.

schaze zainn berkata...

huahua. awok jiwang????
:P
percayalah??

liyana berkata...

haha..
my mum ok jep cter psl muda2 dia jmpe ngn abah..
alhamdulillah..sekali jmpe je diarrange oleh kwn..
sbln kmudian tunangg..

ieka berkata...

bgusla klau cm2 kn..hehe.
sejuk perut mngndung..hehee;

Silent berkata...

hai awak....

blushing taaak?

girl@islam berkata...

ooo...kire skang lom ada sape2 la ni ya...fatin liyana???

haha..

nik lan nik mat berkata...

aini...

wath berkata...

kapel tanak.

nk saeeeeeennnnnnnnnnnnn bole?

girl@islam berkata...

cinta pandangan pertama??cinta pandangan pertma..hm...beruntungla sesape yg dpt mmliki cnta itu..tp beruntung lg sape2 yg memiliki cinta yg UTAMA...4JJ1
^_~
da la..belajar rajin2,jgn duk berangan nk jd FA(Fahrin Ahmad)...he's mine..hihi

ZaTi NoWaT berkata...

perghh~~manis nya cm gula-gula [mpop]..hahaha

NUR FAHIMA ABDUL RAHMAN berkata...

kadang kadang jugak manis bercinta ;)

Anyyss Shuhaimi berkata...

taknak kapel..jom makan..haha

tieykah berkata...

Jom la kapel dua nak?

Muahahaha~~~

Apeach Blogspot berkata...

Kapel?no komen..@.@

Ular Lidi berkata...

i lap u
u lap meee
i lap pooorrr

liya alia berkata...

gedikk punya entry.. hahahaha... awak awak. jom kapel.. hahaha ;P

Silent berkata...

leh....
dalam sarkas pun ramai lelaki blushing.tak sangka tu keje part time awak...



auuuwwww...............

ZORA berkata...

hahaha...btol2...skang bnyak kapel sbb nafsu woo...

ghab van hal berkata...

tahniah kerana bukan jenis itu...sama la kita..

AmalinaNashihin berkata...

budak zaman sekarang mmg macam tu. sabar je laaa.

misscha berkata...

minat siti? x caye2

Haffiz MohdNoor berkata...

sweet je ayat... cair pompun huhu
cinta tak boleh paksa..

Yusuf Tayyob berkata...

Manisnya Kurma itu~

NuR 'aQiLaH berkata...

weh jom kapel. wakaka

lagu bicara manis menghiris kalbu lagi best bro~

hamzah ian berkata...

i lap ujuga.. keh keh

Syazwani Amira berkata...

hahaha klakar gila gmba bwh ni..ko ingat ak cermin nk men lap2 haha ;)

AmOy zEt berkata...

lap jugak lah,,,4ur info,zam indigo tuh,,mycousin,,hihihih~

humaira berkata...

dialog yang menakotkan... errr.

fadh leyanie berkata...

org dulu bercinta dgn org skrg bercinta lain..org skng lebih kpd kegedikan..mnyampah nyah..:P

EZAN IDMA berkata...

ehem wa rase terngort lak

Michada berkata...

xpyh nk kapel2 ni.masuk minang trus je..hehehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...