Rabu, 15 Jun 2011

KitA nAk caKaP siKiT Ni



awak...awak
kita kan....kita kan
kita tak suka la kalo awak tinggalkan link churp2 n nuffnang awak kat chatbox kita
kita rasa cam nak belanja je awak kek gulung perisa tahi bila awak buat macam tu kat chatbox kita
ke awak nak ubat gegat?
ok2..kalo macam tu saya bagi awak ubat gegat campur ubat nyamuk campur tahi.... nak?

kenapa awak buat macam tu ek?
nak kaya sangat ke?
kenapa tak join MLM je?
ohhh...
takut kene tipu eh
abes yang awak tipu kita and orang lain tu takpe pulak
ohhh...
awak nak main2 je
awak suka gurau2 eh
hmmm...apekata kalo kita simbah asid kat muka awak gurau2 nak?
alaaa....kita nak gurau2 je

da tu
janganlah sesuka hati awak je buat macam tu kat blog saya k
pk jugak perasaan orang lain
jgn asek pk pasal duit awak je tau
tak ke mana pon duit tu
kalo saya tak halal kan macam mana?
pk2 kan la ye
daaaaa


16 ulasan:

wath berkata...

klau tak tinggalkn link tu dapat kek perise coklat tak? :D

Faiz Tapit berkata...

kah3. sy anonymous dtg nak hack blog ni

ZaTi NoWaT berkata...

ala awk ni..ngn sy pn perli2 ke?
hahahahahaha

Anyyss Shuhaimi berkata...

awak2...kalau kita nak ajak makan2 boleh tak? haha

themissingikmal berkata...

sopan je ayat...nih la rakyat msia yg berbudi bahasa...

EiZaRaZiErYa berkata...

ahaha....pandai2...menarik~ ringkas n mendalam maksud nye~ huhu.. wink3 >_<

Syuxer berkata...

sinis mendalam..sentap sapa dok amal perbuatan camtuh..hahaha..:)

Raden berkata...

wah bagus idea nie. sy nk wat la..khas utk awak..

Yusuf Tayyob berkata...

Ko naK aku toLong orDerkan asiD?

ZORA berkata...

ayat makan dalam..hahaha..:P

Silent berkata...

awak....
jangan tekan link ni tau.
ni link ke noopnang saya....
saya jujur ni....

alif haris berkata...

hahaha .. baik punya perli .. :D
kkdg bengang gak dpt cmtu ouh

shera haifa berkata...

sapa lah dop memperdajalkan org tu?
uiss bhsa aku.. maaf lah..

Ular Lidi berkata...

sakai jek kek gulung prisa tahi..
x cukup tu..
Jus 'kuning' xde ker?

mUm_tAz berkata...

Alahai, slalu gak kene, wuwuwuuw, baik amat keje menipu tu, mencik2

asema . berkata...

org gile harta . nak cepat kaya mcmtu la =="

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...