Ahad, 19 Jun 2011

terDeSak + MeNdEsaK + DidEsAk

bulan lepas member aku tanya "kenapa ko taknak buat pesbuk?".. aku cuma gelak gelak manja.. beberapa hari sebelom bulan lepas member aku yang lain pulak cakap "wei, buat la pesbuk..nanti senang orang nak kontek".. aku tersengih comel.. beberapa bulan sebelom bulan lepas member aku yang lain pulak tegur(awek comel) "awak ada pesbuk tak? nanti nak tag gambar".. mata aku terkebil-kebil kemaluan..

bukannya aku taknak buat.. bukannya aku tak minat.. bukannya aku takde nafsu.. bukannya aku takut.. bukannya aku tak sudi.. bukannya aku tak aptudet.. bukannya aku malas.. bukannya no 8... tapi.. tapi.. tapi..haaaiiiiiiyyyyy

kalo aku buat pesbuk nanti mesti ramai awek-awek shawl yang berebut-rebut nak add aku.. aku takut aku tak dapat nak layan dorang secara adil je.. mesti ada hati yang terguris nanti.. hmmmm... aku taknak la jadi punca pergaduhan.. tu baru awek shawl.. belum lagi awek legging.. awek bertudung litup macam mana pulak.. haaaaiiiiiyyyy... makin di pikir makin semak kepala hotak aku ni..

kadang-kadang ade jugak aku terpikir.. macam mana kalo ade peminat aku yang buat fan page untuk aku nanti.. boleh ke aaron aziz nak cari makan lepas tu?.. hmmm.. mesti ramai jugak yang nak buat profile page yang palsu guna info aku kan?.. mesti majalah mangga tipon aku nanti.. yela, nak amek kat gambor tepi kolam.. maklumlah, badan aku kan ketak-ketak.. tah2 fatin liyana pon nak ajak aku kapel nanti kot.. abes macam mana dengan heliza aku.. abang salleh tolong bagi tunjuk ajar sket.. adui.. pening2

hmmmm... nak buat ke x? nak buat ke x? nak buat ke x?


susah jugak nak buat keputusan ni.. takpe la.. korang bagi la aku masa 2 tahun untuk aku pikir k.. hmmm

33 ulasan:

Faiz Tapit berkata...

fakiu!

mr E oSk gurL berkata...

tak yah ar wat...buang masa je....wat buku 888 k?? sbb bukan nya no 8... **apa yg aku merapu ni....erk... ok bye...

Nurul Jannah berkata...

sampai 2 tahun..haha

ZaTi NoWaT berkata...

haha~perasan gila nk mampos..

schaze zainn berkata...

cewahhh. lagi glamer dr aaron aziz ke?
ahaha =D
takpe, mimpi tu memang indah kan..


new entry : BUSUK la Bau Badan!

Yusuf Tayyob berkata...

Apesal ko letak pic aku ni..???

EZAN IDMA berkata...

buat je. mesti ade gadis shawl ngort ;p

Farahin Ahmad berkata...

hahahaa...gile nye perasan..

aduhai...

Raden berkata...

sy nk add awak kat pesbuk...peliss

Daus berkata...

Pakiu! =P

themissingikmal berkata...

blom lg aku yg tanye asal ko xbuat akaun fb

aCu berkata...

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. kalau tak nak, tayah la approve fren req.

Anyyss Shuhaimi berkata...

aku rasa nak gelak guling2 baca entry ni...haha

ZORA berkata...

hahahaha..gle...perasaan gak..guro je...lucu2..:P

Silent berkata...

buatler maspes

sergeant keroro berkata...

sebab torres no 9, haha XD

player feveret gua selepas drogba the mad :P

rathiqah azmira rosli berkata...

takyah buatla.lagho je semua tu.hahaha

girl@islam berkata...

heliza pasti terluka...pasti..

nik lan nik mat berkata...

aini?
knl..tu gmbr fina kan?

ieka berkata...

buat twitter la..bley tweet2..haha.
lawak gler! :D

Blog Kami berkata...

poyo lah anda ni....hahaha

Ular Lidi berkata...

#@#$%$^&*()!!

ken berkata...

pesbuk is fun :P

RedVixen berkata...

kenapekah aku baca entri poyo ini sampai habis?? tidaaakk!!

Nad berkata...

ak lah slah sorg mmbe ko y btnya soalan cepu mas tuh..tp dsbalik soalan ak y x trjwab tu,ak terkagum ngan ko sbb ko x trjebak pun ngan bnda alah y knonya smua org ptut ade tuh! u bezz bro..haha

wath berkata...

takyah wat pesbuk. tak bagus utk kesihatan.

lala~

iekasub berkata...

haha. angkat bakul sendiri nampaknya~

liya alia berkata...

makaihhhhh.. perasan lah anda nih.. hahaha.. lawak nak gelak baca entry nih.. :D

tieykah berkata...

kacak nya Nik Torres Nik Mat

liyana berkata...

haha...
bgusnyer

Siti Aziz berkata...

hahahahahaha...agak lewah ayat tuan rumah..tapi time kasih sebab buat mek tie tergelak membacanya.. sempoi...

tak payah ada fb.. sungguh... katakan tak nak pada fb.. hi3

mUm_tAz berkata...

Perasan,huahuahuahuahua

zarulfarhana berkata...

hhahahhh...perasan la....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...