Ahad, 1 Mei 2011

EdiSi kHaS BUKANNYA NO 8


Di atas permintaan ramai, hari ni aku akan bagitau korang semua apebende sebenarnya bukannya no 8 ni..
adakah aku bercita-cita nak kawin lapan... 
oh tidak2..
itu mustahil..
mungkin lebih kot.. hihihi..

bukannya no 8 ni juga bukan bermaksud aku adalah bopren yang ke no 8..
itu adalah sangat mustahil jika nak dibandingkan dengan darjah kehenseman aku ni..
kalo korang kata aku ade 8 orang awek mungkin aku boleh consider lagi..
maklumlah, artis J-Pop la katakan..hahaha

no 8 ni jugak bukanlah no feveret aku..
bukan juga no feveret kumpulan super junior..
no feveret ramli sarip lagi la aku tak tau..


adakah setiap kali tepat pukul 8 aku akan rase nk terberak..
adakah setiap kali tepat pukul 8 aku akan korek idung..
adakah setiap kali tepat pukul lapan aku akan sawan baby..
adakah setiap kali tepat pukul lapan aku akan menyusu..
ohhh..tidak2..karut semua..

agak2nya anda apekah yang ada disebalik bukannya no 8 ni ek?
.
.
wei..dala..jangan nak mengarut lagi..cepat bagitau!
.
.
huhu..coli2..coli banyak2 k..
baiklah..bukannya no 8 ni sebenarnya bukanlah no plat kete aku
.
hoi!!!
.
.
huhu..huhu..ok2..aku bagitau..
ceritanya bermula di suatu malam...

Di suatu malam yang malamnya takdelah gairah sangat dan takdela boring sangat.. standard2 je malam tu.. tp aku bersama 2 lagi rakan aku iaitu faiz tapit dan lupi sedang bertengkar tentang suatu isu yang sangat hangat iaitu team manakah yang lebih hebat..liverpool the great ke ataupun manchester united the bullshit..sudah semestinya la liverpool the great tp si faiz tu degil..die nak jugak MU tu yang hebat.. pastu kitorg pon bertaruhlah..aku mewakili liverpool..faiz mewakili MU die yang bajet2 hebat tu..maka bermula la permainan osom kami.. tak sangke aku si faiz tu hebat dalam bermain osom.. abes teruk aku kalah.. dan2 plak mase tu aku tengah sign in blog.. dan aku tak tau apakah nama yang sesuai untuk blog aku.. dan2 plak mase tu liverpool berada kat kedudukan no 8.. dengan keazaman aku yang seiring dengan steven geraard.. kami da sepakat untuk tidak selamanya berada pada kedudukan no 8.. maka, terciptalah BUKANNYA NO 8

The End

19 ulasan:

Anitafasha berkata...

Wakakaka.. Tu puncenye ye? hikhik

Anyyss Shuhaimi berkata...

Owh..baru tau..hehe

RedVixen berkata...

kenapa bukan 8? no fevret aku tu... T^T

Ali berkata...

hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


oh

Miss Hamilicious berkata...

aiseh ! story tak gempak pon..sebabkan bola jerr?? adei laaa~~ :P

Faiz Tapit berkata...

hahahah... loser!

Ular Lidi berkata...

o0o0o..begitu...

athirah berkata...

oyyeke

writerblock107 berkata...

kekalahan yang memalukan
:D

nik lan nik mat berkata...

ali, anis,anitafasha, ular lidi : hihi..mcm tu la citenye..

x gempak ke miss hamilicious?

paiz : hampeh ko!

athirah : yela ira comel..huhu

cik siti zAty berkata...

ooo mcm tu ......paham sudah..

| gad1s s0ypans | berkata...

hehehe....
0key..!!!
tQ untk jwpan....
nnt ckgu semak ekk bt0l ke x.....

c(:

hamzah ian berkata...

ah sudah... hahaha

Silent berkata...

no. lapan adalah dua angka ksong yang jelita.

Hansyirah Takezur berkata...

haha..
ingatkan poyo jadi lampard..
ehehehe.. :D

ღSya berkata...

hahahha.. mcm 2 ope citee nyee...

Ular Lidi berkata...

nape line2 intro tu cam ade yg betol jek.. huahua

EZAN IDMA berkata...

pasal bola rupenye. hihi

Noor Idayu binti Azmi berkata...

haha, bengong gila reason nya, haha XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...