Selasa, 26 April 2011

BENGANG!!!

kenapa korang boleh tulis entri sekarang ni..korang takde exam ke??????!!!!!!!
.
.
arghhhhhhhhh!!!!!!!!
.
.
kenapa korang balik kampung ari ni..korang takde exam ke???????!!!!!!!!
.
.
arghhhhhhh!!!!!
.
.
kenapa korang tengok movie sambil makan kacang malam ni..esok korang takde exam ke???????!!!!!
.
.
arghhhhhhh!!!!!!!
.
.
kenapa korang boleh memekak malam2 buta ni..korang takde exam ke?????!!!!
.
.
arghhhhhhhhhh!!!!!!
.
.
kenapa korang keluar meronggeng malam2 buta ni..korang takde exam ke???????!!!!!!!
.
.
arghhhhh!!!!!!
.
.
kenapa korang boleh main terjun2 kat KB mall..korang takde exam ke??????!!!!!!!
.
.
arghhhhh!!!!
.
.
aku banganggggg!!!!!
*eh silap*
 aku bengang!!!!!!!!!!

beberapa saat kemudian :-

korang : kenapa ko tulis entri ni..ko takde exam ke?
aku : yela3.....*down

.
.
.
.
.
ni semua salah ko..pasal ko la aku kene amek exam..sape soh ko wujudkan sistem periksa ni..kan semua orang da ikut..naseb bek ko cebok pakai kertas orang lain tak ikut...bala...bala

33 ulasan:

cik payung umbrella berkata...

hahah..sengal la nik lan nie.. tp kan meh guna moto cikpayung ni.. banyak baca baca lupe.. sedikit baca sedikit lupe.. tak baca lgsung tk lupa lgsung so jgn study ye nik lan.. hehe kompem bleh a.

nik lan nik mat berkata...

haha..nnt esok luse main terjun2 kt KB mall plak...hakhakhak

nur dhiya' aida berkata...

haha . hentikan exam . sayangi alam sekitar !! kurangkan tebang pokok . sian dorunk . nak hidup jugak .. (:

Silent berkata...

hahahhaaaa...
padan muka ko......

nik lan nik mat berkata...

dhiya aida : sokong!

silent : diam la ko..

Silent berkata...

nikmat : whoaahahahaaahaaa.....
EXAM.eh.kalau ekselen.belanja ak eah.

fyezah hasbullah berkata...

GOOD LUCK EXAM :) .. heee :) .. do ur best yaah :)

Ain Zulaikha berkata...

lek lu der :) hehehhehe

wanacesh berkata...

sudh2 lah cik lan oi,,p lah blaja exam dah tu,,aku dah merdeka dah bru semalam =P

Ular Lidi berkata...

arghhhh!!

Nys Zairee berkata...

erk.. yg hilang rusuk tu laki..
-__-"

nik lan nik mat berkata...

arghhhhh...wana ko da abes ke...xpuas hati...x puas hati

Nur 5ruz Husna Nordin berkata...

sabo ye...
nih nak tambah kebengangan ko ag...
INGAT..
kte petang jumaat bru leh enjoy...
petang tau....PETANG....
org sume da pakat2 punggah bag da...
kte PETANG JUMAAT
kat Sn ag...
HUARGHHHHH!!!!!!!!!!!!!!
mcm nk nangis aje~~~~~~~~~~~

| gad1s s0ypans | berkata...

hikhikhik.....
jgn yar tekanan......
exam tue kan masa depan.....

c(:

cik mun berkata...

hahaha..
sme la kite..

erysweetie berkata...

hahahahha...

gudluck2... baru post entry pasal exam jugak.. -.-"

FaiZaH YaaKuB berkata...

kenapa aku komen entry ni??

arghh sebab dah abis exam hehe

gudluck!!

nik lan nik mat berkata...

hampeh giler

cik siti zAty berkata...

apsal sress nie..adoii..rilex2...keh keh keh.. GoOd LuCk!! ^__^

Eye_nee berkata...

kenapa aku komen kat sini..aku tak der exam ker???

arghhhhh!!!!!

Oops...aku dah tak skolah upanya...

Salam kenal Bro..

Far8 budak baik berkata...

nape marah examm..
tanpa exam siapa lahh kita...
hahahaha =)

Far8 budak baik berkata...

selalu org tak plkn...
tapi kau nak kn..
hahaha..tebalik ni..
ak satu kem ngan diana dulu..
princess haliza..
tapi x knl sgt dy

nik lan nik mat berkata...

bile mase lak aku story psl plkn ni farid oi??

Nonie berkata...

hehe..awat la y stress sgt tu...

ღSya berkata...

lan tgh xm ker??
chaiyok2... hee...
stop ler dlu b'blog nie.. pokus kt xm dlu yee

nik lan nik mat berkata...

ok2...menurut perintah!

Cik Nyna berkata...

dah habis exam, dah dapat result dan tunggu masuk semester baru je lagi ;p

| gad1s s0ypans | berkata...

nik lan:

gad1s dtg nie nak ajak j0in.....

http://gad1ss0ypans.blogspot.com/2011/04/j0m-try-teka-teki-rm10.html

y0ok....
(=

aniswany berkata...

muahaha dh mcm tensen gila dh tu.dh2 pegi study =p

CWL wanie LovelA berkata...

jadi kan exam sbg aktvt yg riang ria haha

Anitafasha berkata...

Rileks2..

Silent berkata...

lamanya bengang.....
ish3

EZAN IDMA berkata...

haha saba2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...