Ahad, 3 April 2011

bEndA yAng sAma LaGi

hari ni entri aku ringkas je...mungkin takde gmbr kot...sebab aku cume nak bgtau hari ni aku  balik rumah and mase dalam perjalanan tu ada benda best yang berlaku...
.
.
.
sebelum memulakan perjalanan aku baca doa dulu...cheeewah! haha..lepas tu aku tunggu tren kat stesen keretapi untuk ke seremban untuk amek bas pulak...
.
.
.
masa kat seremban tu..on the way nak gi terminal 1...aku terserempak dengan sorang awek ni...mata aku dari jauh da pandang dia da..dia seperti ada daya penarik wpun kaki die hitam macam niger...semakin lama semakin dekat awek tu dengan aku...pandangan aku tetap tak berubah...die pun perasan aku asek pandang dia je..ooo..rupanya dia pakai legging..patutlah kaki dia hitam macam niger...masa terserempak tu tetiba dia cakap
"wei..baru aku perasan kenapa orang asek pandang aku je"
.
.
.
korang rasa kenapa?
.
.
.
sebab awek tu pakai legging  dan baju dia cukup2 je untuk tutup dada dia sampai ke pusat..senang cakap nampak ketiak and punggung..dan yang paling penting sekali ialah legging die terlalu jarang sampai nampak dalam..dan yang paling kecewe sekali ialah dia pakai spender..kenapa la die pakai spender..kalo tak,nampak semua..kan bes..dari nampak spender yang siap berbentuk kemaluan dia baik nampak yang dalam spender tu terus kan..dan dia jugak adalah budak sekolah lagi
.
.
.
so,pesanan untuk awek2 legging..sekarang ko da tau kan kenapa aku post entri lepas..so sape yang marah aku post entri lepas tu..korang sedar la diri tu sikit ye..kalo korang xnak sedar diri jugak takpe..pakai la legging tu tapi pastikan jgn pakai spender..sebab aku nak tengok apa yang ada dalam spender tu..hahaha..tapi yang pasti bukan aku sorang je yang tengok..cuma yang tak tengok adalah jejaka-jejaka gay je
.
.
.
ALRIGHT...good bye!


*ni entry yang lepas tuSeBeLum dAn sElePas



18 ulasan:

cT cOmey berkata...

assalamualaikum.. Terpndang tuh.. hehe.. nk wat cm ne an.. bgi die, die rase pkai cm 2 cntek.. huh.. sakit mata an tgk bnde2 cm ni.. bek x yah tgk. tunduk bawah je time jlan.. hemmmmmmmmmmm :'(

Raihana Izzati berkata...

ok noted.

Patut la orang xlayan.

I pakai spender rupanya..

storyfromme berkata...

ish!memalukan je.

tyra berkata...

sengal. ..

nik lan nik mat berkata...

hahaha

cantekk berkata...

hahaha....

dlm nakal tu, byk tol sindiran kan...

=D

erysweetie berkata...

hahahhaha...bahayesss =p

Ular Lidi berkata...

so serious

Anyyss Shuhaimi berkata...

xpernah pakai legging dan xmahu pakai legging... ^_^

AnNa FaRHaNa berkata...

nasihat berbentuk sindiran yang bagus..semoge mereka2 yang brpakaian tetapi bertelanjang tu sedar diri n kembali ke pangkal jalan..amin..

wanacesh berkata...

amboi lezernyer cik abg haha!,,baguih2,,kalo husban aku pndg pon aku x sempak nk cubit semut api,,sebab aku pon ternganga tengok,,ada gk org xde common sense gini ek,,

erysweetie berkata...

weh,tadi aku pi makan.. nmpk seorang wanita memakai legging...wow wow..baju mmg betul2 kat pinggang.. terus teringat entry hang..heheh

nik lan nik mat berkata...

haha...sronokkn tgk...huhu

erysweetie berkata...

uish. berdarah mata aku..err.... hidung. lulz

nik lan nik mat berkata...

hahaha...da mcm anime da aku tgk ko ni...

Naddia berkata...

wah..nk jadik awek legging gak aa..pahni baru la ade abg2 usya..
bulu2 keramat

senah dan bedah yang noob

athirah berkata...

anda buat apekah di seremban.. x dtang melawat pong... hoho

Tanpa Nama berkata...

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your hahantu.blogspot.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...