Ahad, 15 Mei 2011

sEpeTAnG di pAdaNg MahSyAr

          sebenarnya bukan padang mahsyar betul betul pon.. padang mahsyar kat dunia je.. alaaa..kat pasar malam la.. tu pon taktau lagi ke.. kenapa aku panggil padang mahsyar.. mana taknye.. dia punya ramai tu sampai nak jalan pon susah.. tapi yang bestnya dapat men gesel-gesel dengan awek shawl.. hahaha.. aku tak buat macam tu k.. kalo ade pon awek tu yang sengaja menggesel aku.. maklumla artis M-pop la katakan..hihihi.. tips taknak kene gesel senang je.. sebelum pegi tu pakai la baju cantik2, wangi2,bedak tebal2 pastu xyah pakai seluar... hahaha.. cubalah, pasti berkesan

          kat sini la kita boleh tengok macam macam perangai manusia.. ade yang kuat makan.. ade yang save bajet.. yang bajet cantik pon ramai.. dan ade jugak yang gi pasar malam pakai selipar jepun je... termasuk la korang.. terasa tak.. terasa tak.. hakhak

        tapi yang paling best kat pasar malam  ni bila ade awek cun yang meniaga.. da kompom2 la aku akan singgah.. tapi sayangnya.. duit dalam dompet saya cuma ade 10 ribu je awak.. kalo ade 50 ribu kompom saya ajak awak kawen terus.. awek pasar malam pon awek pasar malam la.. yang penting awak orang bukan orang-orang.. kn3? yang lagi penting awak cun dan pandai pakai shawl.. shawl lagi..hakhak

          yang tak sedapnya kat pasar malam ni bila telinga aku disuapkan dengan suara suara merdu bak buluh perindu mamat-mamat yang nak promot barang die.."krim warisan ibunda..untuk gatal2,kurap2,panau2,tungau2,kutu baby,kutu lembu,kutu babon,kutu beruk,kutu rayau, dan bermacam kutu lagi..mai sapu tengok".. ahhh..tak menarik minat langsung.. aku M-pop, mana ade semua tu.. tak caye search la kat google.. ketiak pon tak berbulu taw..huhuhu

         kalo kat pasar malam ni aku suka tawaf banyak kali.. korang pon sama kan? janganlah nak memongak ok.. aku takpe.. aku spesel kes.. aku tawaf banyak2 ni sebab nak trening.. nanti gi haji senang.. tak pancit.. bluwerk!! hahaha..da abes membeli aku pon terus membelah la.. nak tunggu apa lagi.. nak tau ape yang aku beli.. ni sempat aku amek gambar ni.. tengok la



 "
"
"
 "
"
"
"
"
"
iye..betol.. aku tak tipu..
ok.. kalo tak caye jugak korang tanya la pakcik ni..
aku beli dekat kedai dia la
"
"
"

14 ulasan:

zora berkata...

hahaha..padag mahsyar...pehhh sdap gle pizza..ni yg teringin nak makan ni...takpe2.tunggu pasar malam kat tempat aku la...

Faiz Tapit berkata...

pungkoq hang la

Silent berkata...

baju tu boleh makan tak oi?

| gad1s s0ypans | berkata...

hikhik....

kelak0r yar nik lan nie.....

minat awek shawl y0ow.....
gtaw 0mak kang haa....
kecik2 dh pandai nak bercinta....

c(:


j0m.....
http://gad1ss0ypans.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

ZaTi NoWaT berkata...

ko mpop ke lan..ewwww~hak3
pmnt shawl upenya..hg try la pki shawl..
kompem rmai pmnat..haha

fiza LELA berkata...

woww sdap2 .. :)

aCu berkata...

kalau kat pasar malam shell tu mesti ada "mai..mai..mai..char kuew tiaw"

nik lan nik mat berkata...

kt shell tu jgk la depa dok juai krim tu...serabut2

misyamissyou berkata...

awek pasar mlm pn boleh...heee

Anyyss Shuhaimi berkata...

tajuk entry gempak gile,,bru td g pasar malam..haha

cik aisha berkata...

tawaf banyk kali dkatakn training..adesh

syrupmasin berkata...

pergghh..ta nak lapar pulak tgk makanan2 nih :D

fifianggun berkata...

terliur dowh tgok gmba mkana tu

cik azeya berkata...

awek pakai shawl kan comel weh. bulat mukenye. alahai. kahkah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...