Sabtu, 4 Februari 2012

SireN meSin bLoweR SamPah



jika di korea utara, mereke dikejutkan dengan bunyi siren di pagi hari tetapi aku di sini di kejutkan dengan bunyi blower yang menyakitkan jiwa dan raga..

aku tahu kerja engkau murni.. membersihkan serta mencantikkan tempat aku belajar tapi aku tetap sakit hati dengan bunyi mesin blower kau..aku harap suatu hari nanti ada seorang insan yang yang berjaya mencipta suatu mesin blower yang mengeluarkan bunyi piano yang mendamaikan..kalau dapat bunyi macam lagu zamani pon da kira cukup ok la tu.. baru aman sikit aku nak tido

ya, aku tau.. tanpa engkau mungkin tandas aku kotor dan berbau ditambah pula dengan tahi bangsa yang selamanya tak pandai basuh berak menggunakan air.. jika ditanya kenapa engkau hebat berbangsa melayu? jawablah, saya hebat menjadi melayu kerana saya cebok guna air.. kemudian cabar mereka cebok menggunakan air.. saya pasti mereka akan terketar-ketar dan mungkin ada yang buat-buat pengsan sebab terlalu takut dengan cabaran anda.. inilah masanya kita nak menang

tetapi! kenapa engkau tak gunakan pengaut sampah je? kan lebih senyap dan menjimatkan minyak.. cubalah fahami kami.. kami stress dengan asaimen! kami taknak terjun bangunan disebabkan bunyi mesin blower tu.. tak macho langsung tahu.. kasihanilah kami.. kami merayu


3 ulasan:

ayanuts berkata...

he..he..bunyi tu blh mendatgkan amukan

Anyyss Shuhaimi berkata...

sabar bro!

Hans berkata...

hahaha
aku dulu - dulu zaman asrama la...ustaz tu datang letak healer tepi telinga
tu pun dah malas nak bangun..last2 kena rotan..hahaha


P/S : Nak Minta tolong kamu sekejap. Segala kerjasama kamu sangat saya hargai :-)

1) Klik FB Like dekat entry nih.

2) Tolong comment lebih 7 perkataan dekat entri nih.

3) Kalau ada twitter tolong click button retweet.

http://denaihati.com/ipad-2-gadget-impian-hans

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...