Ahad, 6 Februari 2011

awEK kegeMaranKU

salam..seperti kita yang kita semua sudah maklum, zaman sekarang ni pempuan da makin banyak dari lelaki. So, aku saje la nak listkan ciri2 pempuan yang aku minat supaya xyahla korang nak gadoh2 nak rebutkan aku nanti. Bukan nak berlagak tapi da memang hensem sejak azali nak buat mcm mane..huahuahua..angkuhnye aku..hahaha.. Abes xkan korang nak soh aku kufur nikmat pulakkan? maka dengan itu,agak-agaknye pempuan macam mane la yang aku suke ek?
misteri yang bakal terbongkar

aku rase tak payah la aku nak cakap panjang lebor lagi kn.. sekarang aku akan listkan ciri2 pemppuan yang aku suke. Nasihat pade semua awek2 di luar sane,"selamat bersaing"...hahahaha

ciri-ciri awek kegemaranku :-
  1. pertama ofkoslah seorang pempuankan
  2. die jugak bukan seorang pondan
  3. tidak bercirikan mak nyah
  4. tidak pernah melakukan pembedahan toootttt (lu pk la sendri)
  5. tinggal di asrama perempuan bukan di asrama lelaki
  6. tidak menghaluskan suara yang garau
  7. dan akhir sekali, mestilah tidak gay
x banyakkn?x susah kan?x poyo kn?x memilihkn? SO, tunggu ape lagi..mintak la no tipon saya..hahaha


laaaaayak ke dorang ni nak kapel dengan aku?hahaha

15 ulasan:

momocici berkata...

huhu.. opkos lah pmpuan tulen's kn........ sape la yg nk pmpuan xasli tu.. :)

wath berkata...

klau pompuan tak asli takleh lak nk dapat zuriat kan. kahkah

tyra berkata...

bagus2. . .
xmemilih. . :)

atiEy_[azHa] berkata...

haha . okey ! aku sengeh .

mean berkata...

perempuan stok mcm ni tak main kapel2..ko dah keje nanti pinang je tros..insyaAllah diterima :)

| gad1s s0ypans | berkata...

hikhikhik.....
gad1s ada sume ciri2 tue......

nik lan nik mat berkata...

kalo mcm tu awk pun awek kegemaranku jugak...huhuhu

syada berkata...

erk? tue je ke ciri2nya?hehehe

MiSs YuU berkata...

terbaek ! hahaha

nik lan nik mat berkata...

syada: knp? x percaye ke?hihihi

miss yuu: maceh2!

cT cOmey berkata...

assalamualaikum, pertama sekali maafkan saya, saya x knal kamu.. saya jumpe blog kamu sbb kamu jengah blog saya then tulis kt shoubox saya.. terus saya pi jengah blog kamu jua.. post entry kamu, siyes saya ckp kamu ni mesti high taste orgnye.. harap awk dpt pmpuan yg baik yg boleh menjaga awak.. insya Allah... kalau jodoh, x kan ke mana.. jadikan dri 2 lebih baik jikalu ingin mndpat psangan yg baik.. insyaAllah... assalamualaikum

nik lan nik mat berkata...

wsalam2

Silent berkata...

hekeleh.....

nik lan nik mat berkata...

biau le....

Ular Lidi berkata...

Aku pon high taste gak..
huahuahua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...