Khamis, 21 Julai 2011

eNtri hARi kHaMis

tengah hari tadi aku tido termimpi heliza.. aku bergurau dengan die sambil die memukul-mukul manje bahu aku.. ahhh.. sedapnya.. orang kate kalo mimpi macam tu maknenya dapat anak kembar..betul ke? huhu.. entahlah.. korang doakanlah kebahagian kami k.

ya.. memang hari ini hari kamis.. bagi yang baca entri aku pada hari esok, harap-harap esok tak kiamat lagi.. yela..esokkan jumaat..  kiamat kan berlaku pada hari jumaat.. eh, abes lom sampai 2012 lagi boleh ke kiamat? jangan jadi bengong.. korang kene tipu bulat2 je tu.. kalo betul la, da kompom-kompom semua orang taubat 2012 nanti.. so, moralnya.. bersiap sedia la memandangkan kita sendiri pon tak tau kiamat bila

tapi yang sedihnya.. tak sempat la aku nak kawen dengan heliza nanti.. macam mana kami nak dapat anak kembar ni????hmmm...nanti kompom-kompom la anak aku ikut muka bapak die.. yela, bapak die kan kiut.. kalo tak kiut takkan heliza nak masuk dalam mimpi aku kan.. macam tau2 je dia aku tido tengah hari.. huhu.. esok tengah hari korang jangan kaco aku.. nanti heliza marah.. hahaha

nanti kalo da ade anak.. anak aku nak letak nama ape ye? apekate letak nama bedol.. tak boleh.. tak boleh.. tradisional sangat nama tu... hmmm.. kalo aaron aziz bin nik lan... ah! mana boleh nama anak lagi hot dari bapak die.. adui ! haaa, apakate van diesel.. badan ketak-ketak gitu.. tp van sekarang mana pakai diesel lagi.. hmmm... susahnya nak pikir nama anak ni.. ah! nanti dia da lahir aku suruh je la dia cari nama sendiri.. senang

sebelom dapat anak kene la nikah dulu kan? ermm.. nanti mase kawin aku nak bersanding kat zoo la.. yela, nanti senang, makanan tak abes bagi je kat binatang-binatang kat dalam tu.. orang kita kan suka membazir.. makan selalu tak abes.. air soya satu tong penuh bukan reti nak sedekah.. lebih afdal buang dalam parit dari sedekah dekat orang yang tengok aksi 18SG dia buang air soya dalam parit tu.. at least, aku tak membazir.. aku bagi haiwan makan.. biasalah.. aku kan pencinta haiwan.. ayam yang tak abes nanti bagi makan kat ayam.. daging pulak bagi makan lembu

mas kahwin pulak sekadar yang mampu je la kot.. save bajet.. maklumlah, tiap-tiap tahun anak kembar la katakan..banyak pakai duit.. hehehe.. tak nak la ikut macam artis yang mas kahwin die mesti nak 77,777.77$ .. last-last 7 ari kawin..cerai.. tu yang nombor die tu 7... kalo yang bernombor 1 macam mana pulak? baru 1 ari kawin da cerai.. tu baru betul-betul raja sehari kan..

senang cakap.. artis bukan la idola.. dan memang tak boleh nak di jadikan idola.. tapi kalo nak kawen dengan artis ape salahnyer...kuikuikui


23 ulasan:

tieykah berkata...

Aku mimpi jd awek Kamal adli.agk2 tanda ape tu?

ZaTi NoWaT berkata...

hahaha...hg ni berangan nk nikah ngn heliza ka???lwk2

iefa berkata...

huhu.. xslh pun nk kawen ngn heliza tu... :P

Faiz Tapit berkata...

woi, salah eja
hahaha

Dududu berkata...

fuhh fuhh peluh bace . . =="

Yusuf Tayyob berkata...

Piwiwiiiiiitt~

Anyyss Shuhaimi berkata...

kalau mimpi main bola dgn john terry,apa maksudnya pulak?

fadh leyanie berkata...

bersanding kat zoo pon ok jugak.gempak tu..

Silent berkata...

aminkan jelah~

**::CIKNUURUL::** berkata...

amboii,kemain die nak kawen ngan heliza,.adeii,hehehe,..



terjah sudahh,.komen sudahh,..nk folo ke x ek?,.kikiki,.

girl@islam berkata...

heliza..sopan..ayu..manis..cute..paling penting gadis terengganu..sesuailah tu..semoga impian tercapai dan berbahagia dunia akhirat bersma baby kembar..


titik noktah~

..!l..ya..n! berkata...

owh..
hehhe..
klau artis yg mimpi kita cmne plak..huhhu

nik lan nik mat berkata...

ssh jgk nk jwb soalan tu

♥Aien Najwa♥ berkata...

Berangan betol..hehehe..=))

ieka berkata...

kalau mimpi kawen ngn aaron aziz cmne?..agk2 dpt kembar x?hikhik.

schaze zainn berkata...

wah cite2 tinggi tu nak kawen dgn heliza..hihi xP

Aida Omar berkata...

adesh!! Tahniah sebab berjaya ajak heliza masuk mimpi kamu..hehe

sakura_sue berkata...

haha minat heliza ehh?

deeya berkata...

ingat mimpi tengah hari leh jadi realiti ?? baek mimpi pagi buta weyh . jangan lah heliza helmi . wan maimunah pun artis jugak kot . huhu ~

ZORA berkata...

mimpi yg indah ni......best..:)

EZAN IDMA berkata...

jauh mimpi ye

Cik Bell berkata...

ada keturunan kembaq xnie? hahahaa..

mirafarhana berkata...

haha.. kemain lagi... ish3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...