Jumaat, 31 Disember 2010

5 PeRkare pELIk sepaNjanG 2010

1. m'sia mng piala AFF SUZUKI stlh klh dlm pertandingan tersebut beberapa kali termasuk pd perlawan akhir menentang indon.

2.bidikan skuad laser amatur m'sia dan indon lbh tepat berbanding dgn skuad memanah negara mereka.ini mnunjukkn mase dpn acara memanah agak cerah berbanding thn2 sblmnye.
"skuad memanah lelaki negara berada pada kedudukan ranking kelima dunia, naik dua tangga daripada sebelum ini.Malaysia kini berada di belakang Korea Selatan, Taiwan, Itali dan India selepas mengumpul 249,000 mata keseluruhan berbanding Korea yang mengumpul 337,000 mata, Taiwan (294,750 mata), Itali (287,000 mata) dan India (254,000 mata)."-petikan dr NAAM
bidikan tepat dr jarak jauh pelaser amatur negare

3.slps kemenangan m'sia pd piala AFF,ramai bdk perempuan sdh mngenali name pemain2 m'sia yg sblm ni dorg cume tau name2 semua artis2 AF.adakah ini kebetulan?kerana name kedua2 program ini agak same.same2la kite renungkn...
wartawan: sape ni?
minah: ntah..xknl la..safee sali sy knl la

4.jika dulu kalo nk cr jersi m'sia kt kedai2 jual jersi spt al-ikhsan atau butik2 sukan yg lain msti ssh.perkare ini berlarutan shgga skrg cume bezenye dulu ramai yg tkut nk jual sbb tkut bankrup tp skrg walau mhl mcm mane pon jersi tsebut psti abes dijual.mngkn ade konspirasi antara piala AFF dgn penjual jersi agaknya.entahlaaaaa...
jelas kepopuritiran jersi m'sia semakin mningkat

5.desas desus yg mngatakn kematian PAUL THE OCTOPOS adalah slh sama sekali.bkn sahaja kuburnya kite xtau,malahan tarikh pemergiannya jg mnjadi misteri sehingga hr ini.dan akhirnya die kembali utk menilik perlawanan akhir antara m'sia dgn indon.
sumber dr BERNAMA..hihihi

5 ulasan:

LinE PuTih LiNe HiTaM berkata...

picture paul ni aku rase sngat gampang.. haha

atie berkata...

tbe2 je ramai pki jersi malaysia kan..hihi

fadz comot berkata...

kelakar kot :)

lan cute berkata...

pual ni aku rase anak murid ayah pin la..
psl jersi malaysia tu no komen..
fadz:awk x comot...hahaha...klakar x?huhu

Tanpa Nama berkata...

AFF.. sememangnya satu fenomena dalam negara kita...

http://akuislam.com/blog/renungan/madrasah-cintaku/#axzz1LdQB2YsU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...